BBQ to Go

Berghoff

Met de Berghoff Tafel Barbecue kun je altijd genieten van een gegrild stukje vlees of vis, ook als je geen grote tuin hebt! Deze hippe tafelbarbecue past namelijk perfect op je tuintafel maar is groot genoeg om met meerdere mensen te grillen.

Berghoff Tafelbarbecue
Deze compacte barbecue van Berghoff is ideaal wanneer je weinig ruimte hebt, hij past namelijk perfect op je tuintafel. Toch heeft het verchroomde stalen grillrooster van Ø 32 cm genoeg ruimte voor 3-4 personen! Dankzij de handige draagband is hij makkelijk mee te nemen en daardoor perfect te gebruiken op de camping, in het park of op de boot.

Duurzaam en praktisch
De barbecue werkt op houtskool en heeft ventilatieopeningen aan de onderzijde voor een goede luchttoevoer. De tafelbarbecue is gemaakt van gepoedercoat staal wat hem stevig en duurzaam maakt. Het deksel van kurk gebruik je tijdens het barbecueën als onderzetter zodat je tafel niet heet wordt en je geen brandplekken krijgt. Daarnaast zijn alle onderdelen van de barbecue los te koppelen waardoor je overal makkelijk bij kunt en hij in een mum van tijd weer schoon is!