Lagosse chocolade

Lagosse chocolade

Lagosse kenmerkt zich sinds 1991 door persoonlijk karakter, flexibiliteit, vakmanschap en liefde voor onze producten. U kunt als klant rekenen op de nieuwste producten en technieken, die met passie gemaakt worden door ons ruim twintig koppen tellende team.

Uw product wordt volledig binnen de vier muren van ons pand in Heerhugowaard gemaakt. Zo hebben we bijvoorbeeld een eigen zeefdrukkerij bij Lagosse en een eigen dieptrekafdeling. Dit garandeert niet alleen flexibiliteit, maar ook een accuraat productieproces, onafhankelijkheid en een snelle levering.

Onze specialiteit
Inmiddels zijn wij geruime tijd toonaangevend op het gebied van bedrukte chocolade. U kunt uw bedrijfslogo of een wensboodschap naar keuze laten drukken op tal van producten: wenskaarten, -repen, pralines en chocoladespelletje.

100% (H)eerlijke chocolade
Lagosse geeft om mens en milieu. Daarom werken wij elk jaar hard om de juiste certificaten en keurmerken te behalen of behouden. Op die manier profiteren u en wij niet alleen van de heerlijke chocolade van Lagosse, maar zij die het rond de evenaar voor ons verbouwen ook